Chytrá spolupráce Chytrá spolupráce
menu

Opravdu moc oceňuji spolupráci Chytrého Honzy s EUCS! Znovu mě to utvrzuje v tom, že moje volba spolupráce s CHH byla správná.

Marta Surá
Marta Surá
rodinná finanční poradkyně z broker poolu Chytrý Honza.

JAK DLOUHO SE POHYBUJETE VE SVĚTĚ FINANCÍ?

Bude to už 15 let, co jsem v oboru finančního poradenství našla smysl a význam svojí práce.

Mými klienty jsou obvykle celé rodiny, které si mě mezi sebou “předávají”. Těší mě, že umím poradit a pomáhat v důležitých rozhodnutích a být tak při realizaci jejich přání a snů. Zní to jako fráze, ale je to tak. Baví mě sledovat jejich životy – je to krásný koloběh. Rozhodnutí pořízení vlastního bydlení, zvládnutí nelehké doby mateřské dovolené na jednom příjmu, sledování jak jim rostou děti, …, výběr střední školy, …vysoká škola, osamostatnění se od rodičů, …a zase dokola.

PROČ JSTE SE ROZHODLA PRO SPOLUPRÁCI PRÁVĚ S CHYTRÝM HONZOU?

Měla jsem dost zkušeností z Fincentra a.s., kde jsem v podstatě začala svoje vzdělání v oblasti financí a následně se školila v řízení týmu a manažerských dovednostech. Ráda si na své podnikatelské začátky vzpomenu. Pak následovala 4 letá zkušenost u společnosti Broker Trust a.s. Měla jsem vždy štěstí na lidi, kteří mě hlavně z počátku ukazovali cestu.

Při spolupráci v oblasti úvěrů u jedné stavební spořitelny jsem se setkala s lidmi, kteří byli sice velcí profíci ve svém oboru, ale naštěstí v pravý čas pochopili, že to nestačí a chtěli se naučit víc.Neodmítla jsem tehdy jejich žádost, a tak vznikl základ naší finanční skupiny.

Společně jsme zvládli všechny certifikace pro oblast úvěrování, pojišťovnictví, penze a také investice.

Hledala jsem tedy pro nás spolehlivého „Partnera“ typu broker pool. Věděla jsem naprosto přesně, co hledám. Profesionální zázemí silné a moderní společnosti, která investuje do softwaru a rozvoje aplikací pro poradce. U společnosti Chytrý Honza a.s. jsem se svým týmem již 7 rokem.

CO KONKRÉTNĚ NA TÉTO SPOLUPRÁCI OCEŇUJETE?

Fungující portál – Honzovu kancelář. Všechny skvělé aplikace pro poradce, které nám usnadňují každodenní práci. Profesionální a současně lidský přístup zaměstnanců na podpoře Chytrého Honzy. Ale hlavně si vážím podpory a pozitivní motivace ze strany obchodního ředitele Marka Slouka.

KTERÉ APPKY Z PORTFOLIA CHYTRÉHO HONZY POUŽÍVÁTE NEJČASTĚJI?

V podstatě využívám všechny aplikace.

Asi nejdůležitější pro mě je aplikace hypotečního srovnávače. Tady bych řekla, že Chytrý Honza byl mezi prvními, kdo ji měl tak to kvalitně zpracovanou.

Byl to vlastně jeden z hlavních důvodů, proč jsem si pro spolupráci vybrala tuto společnost.

Metodický srovnávač pojištění – tak to je klenot pro moji analytickou duši. Společnost EUCS, která je autorem, velmi dobře znám již několik let. Osobně využívám jejich právní poradnu v oblasti ochrany práv klientů na finančním trhu, a tak je mi dobře známá jejich práce a hlavně užitečnost pro náš obor – finančního poradenství. Opravdu moc oceňuji spolupráci Chytrého Honzy s EUCS! Znovu mě to utvrzuje v tom, že moje volba spolupráce s CHH byla správná.

Sjednávač neživotního pojištění funguje také skvěle. Často ho využívám ke srovnání nabídek na pojištění aut i nemovitostí. Je to rychlý pomocník, když mi klienti zavolají, že zrovna odjíždějí na dovolenou a zapomněli se pojistit na cesty.

JAKÉ JSTE SI PRO LETOŠNÍ ROK STANOVIL PROFESNÍ CÍLE?

Ráda bych oslovila mladou generaci, která bude v nejbližší době řešit bydlení nebo se na to chce připravit. Za těch 15 let praxe mi samozřejmě zestárli i klienti a jejich děti jsou ještě většinou na základních školách.

V letošním roce jsem vystoupila ze své komfortní zóny a chci se naučit pro mě nový způsob komunikace. Proto jsem využila novinky Brand Managera, kterou CHH nabízí. Pochopila jsem, že v dnešní době je nutností prezentovat se i na webu www.martasura.cz a na sociálních sítích.

Chci více informací Chci DEMO přístup
Chci o vás vědět více Co vše s vámi získám

Další příběhy našich úspěšných poradců

Jan Bartušek
33 let
Assetio a Chytrý Honza vás dostanou na špičku díky online leadům.
Přečíst si příběh
Petr Krajcigr
45 let
Digitalizace je pro poradce obrovským zjednodušením.
Přečíst si příběh
Lenka Michálková
35 let
Hypotéka je vedle čísel hlavně o celkovém přístupu ke klientovi.
Přečíst si příběh
Zavřít

    Stačí nechat kontakt a Marek se vám ozve

    Chcete se rovnou registrovat?

    Vyplňte jednoduchý formulář a my vám založíme účet.

    Zasmluvnění probíhá celé online!

    Vyplnit formulář